myspace codes
Click here for Myspace glitter graphics and Myspace layouts

27. oktoober 2010

Täna on rahvusvaheline kaisukarupäev

Täna on rahvusvaheline kaisukarupäev, 
mille eesmärk on mänguloomade kaudu jagada häid emotsioone neile, 
kes seda vajavad.

11. oktoober 2010

www.lastekas.ee - Juss päästab pääsupoega

Aasta lind 2011 on suitsupääsuke!


Eesti Ornitoloogiaühing valis 2011. aasta linnuks suitsupääsukese. Valiku põhjuseks on rahvuslinnu  arvukuse jätkuv langus viimase kümnendi jooksul.
Ornitoloogide hinnangul on pesitsevaid  suitsupääsukesi jäänud Eestis iga aastaga aina vähemaks, mistõttu peab Eesti rahvuslinnule ja ornitoloogiaühingu vapilinnule pöörama suuremat tähelepanu.


5. oktoober 2010

Leivanädal

4.-10. oktoobrini 2010 tähistatakse juba kolmeteistkümnendat üleriigilist Leivanädalat “Rukkileib meie laual”. Leivanädala raames toimuvad üritused üle kogu Eesti ning paljud neist on suunatud koolilastele ja noortele.
 Traditsiooniliselt viiakse leivanädala raames presidendilossi uudseleib. Nädal lõpeb lõikuspüha tähistamise ning tänujumalateenistusega, mis seekord toimuvad Suure-Jaanis ja Olustveres.
        Leivanädala idee sai alguse 31. mail 1998. aastal Halliste kiriku perepäeval, kus õpetaja Kalev Raave õnnistas ja jagas rahvale rukkileiba. Paar aastat hiljem viidi nädal oktoobrikuu teisele nädalale ja lõpetamisüritused lõikus-tänupühale.



Täna on õpetajate päev!

HEAD ÕPETAJATE PÄEVA!
Õpetajate päeva tähistati Eestis koolides küll juba 1960. aastatel, kuid see kuulub tingimata ka praeguse koolilapse kalendrisse ja on seotud kindla kuupäevaga. Tavad pole aastate jooksul kuigivõrd muutunud. Nagu 1960. aastatel, nii lastakse nüüdki õpilastel tunde anda.
UNESCO lõi sellest 1994. aastal ametliku tähtpäeva, et 24 tunni jooksul oleks kogu maailma tähelepanu keskpunktis õpetajate töö ja saavutused ning nende probleemid.

4. oktoober 2010


Kallis tädi Eve!
Palju õnne sünnipäevaks!
 (Pildi aadress: http://mangukoobas.lahendus.ee/media_files/255228l.PNG)

ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more

1. oktoober 2010

Täna on ülemaailmne muusika päev!


Igal aastal 1. oktoobril tähistatakse ülemaailmselt Rahvusvahelist muusikapäeva. Tore traditsioon algatati 1975. aastal Rahvusvahelise Muusikanõukogu tollase presidendi, legendaarse viiuldaja Yehudi Menuhini eestvõtmisel.